geoslogo GEOS A.V. Consult
Verkoop, verhuur & advies
Tel: 030-6957301  
verhuur@geosav.nl
  
 
 
 
Verhuurcatalogus
 
Video
geluid
beamers
computers
schermen
overig
Diensten
voorwaarden
 
 
GEOS A.V. Consult
Postbus 590
3700 AN Zeist

Dijnselburgerlaan 1-17
3705 LP Zeist
Tel: 030-69 57 301
Fax: 030-6957956
verhuur@geosav.nl
         
 

GEOS AV Consult is al bijna 20 jaar specialist op het gebied van bewakingssystemen en camerabeveiliging.

Of het nu gaat om een kleine juwelierszaak of een distributiecentrum voor pakketgoederen, uw spullen zijn uw eigendom en dat wilt u natuurlijk graag zo houden.

GEOS biedt u hiervoor een totaalpakket van beveilgingssystemen op maat. Multiplexers, quad, field en frame recording van de beelden, multiplexers met ingebouwde motion detectors, simplex en duplex types, tijdbasis correctie, camera’s met externe synchronisatie, IP-camera's, alarm inputs.

 
VCC-HD2500
 
         
 
SANYO logo
  Enkele merken beveligingsapparatuur die door ons worden geleverd:

Sanyo behoort tot de top-10 grootste elektronica producenten van de wereld en levert een brede reeks full-HD (1080p) beveiligingscamera's. De camera's onderscheiden zich met real-time vloeiende full-HD (1080p / H.264) kwaliteit. In MLPEG mode tot 4 megapixel. Dankzij multi-streaming eigenschappen zijn de camera's flexibel inzetbaar en zowel lokale als gecentraliseerde toepassingen.

De unieke eigenschappen van de Sanyo camera's op een rij:

  • Top kwaliteit Full HD/H.264 techniek, beschikbaar over de volledige reeks
  • Auto focus beschikbaar voor de fixed dome en box modellen
  • Biedt primeur met full HD speed dome
  • Ongeevenaarde fulle HD streaming kwaliteit.

NEOVO Beveiliging en bewaking zijn wereldwijd gericht op het beschermen van zowel openbaar als privé-eigendommen tegen ongewenste inbraak, vandalisme enzovoort. Voor professionals die de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen ontwerpen, zijn de beeldschermen van AG Neovo de eerste keuze. .

Avermedia heeft een reeks van zeer betaalbare H.264 embedded hybride DVRs. Deze geluidsloze recorders ondersteunen 4 of 8 analoge IP cameras met megapixel resolutie en zijn compatible met vele merken IP cameras. De grafische interfase (GUI) en de remote software, zoals CM3000 Gold, WebViewer, PDAViewer, iPhoneViewer, iBBViewer, en Android Viewer, maken surveillance meer efficient en gebruiksvriendelijk

 
 
vdc-hd3500p
 
         
 
 © Copyright GEOS A.V.Consult. All Rights Reserved